Opasni kradljivac rolne toalet-papira

Izvor: RTS, 08.Apr.2009, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Opasni" kradljivac rolne toalet-papira

Među uspešne ovogodišnje akcije na svom sajtu, poljska policija je "ponosno" postavila i hvatanje momka koji je iz toaleta u varšavskom restoranu ukrao rolnu toalet-papira.

Varšavska policija razveselila je nehotice celu Poljsku kada je na zvanični sajt među uspešne akcije od početka godine, uvrstila i hapšenje kradljivca toalet-papira.

"Opasni zločinac" je 26-godišnji Edvin L. koji je u nedelju uveče iz samo njemu znanih razloga iz VC-a jednog varšavskog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << restorana ukrao rolnu toalet-papira, ali je imao peh da zaposleni u restoranu primete da je nešto strpao ispod jakne.

Policija je na poziv "doletela" i otkrila da je kradljivac toalet-papira u vrednosti od 0,5 evra, u stvari provalnik jer je obio kutiju za papir i načinio štetu od 79 evra.

Za taj "zločin" poljskom mladiću preti čak 10 godina zatvora, a o svemu tome "smrtno" ozbiljno je javnost na sajtu obavestila policija glavnog grada.

"Gospodine, to je ozbiljna stvar, ne samo zbog te rolne toalet-papira koja je ukradena, već zbog uništavanja cele jedne kutije u kojoj je taj papir bio", odgovorila je, tipično birokratski, neimenovana službenica policije koju su novinari pozvala telefonom da provere da nije slučajno u pitanju zakasnela prvoaprilska šala, piše poljski list "Đenjik".

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.