Opasan trend mršavljenja: Zamotaju ih u peškire, pa zapale! (VIDEO)

Izvor: B92, 08.Apr.2017, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opasan trend mršavljenja: Zamotaju ih u peškire, pa zapale! (VIDEO)

Na snimku se vidi kako njihove nadlaktice, butine i zadnjica gore...

Kinezi su osmisli i patentirali mnoge naprave, a poznato je da su jednako inventivni i u svetu lepote.

Tako se od skora u kineskim salonima pojavila nova metoda skidanja kilograma, koja je veoma brzo prerasla u vodeći trend.

Iako je poprilično opasna, Kineskinje su rado pristale na ovu vrstu zahvata, vodeći se motom "sve za lepotu".

Od kada su kozmetičari predstavili terapiju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vatrom, koja se sastoji od uvijanja osobe u peškir koja se potom zalije alkoholom a onda zapali, dame su se bez premišljanja podvrgnule tretmanu.

Razlog za brzu popularizaciju je delotovornost metode, i postizanje brzih rezultata, ističe kozmetiolog.

Kako kaže, u periodu od mesec dana može se izgubiti i do 10 kilograma, a cena je, u zavisnosti od salona, minimalno 2000 juana.

I dok su dame poludele za terapijom vatre, koja se može pronaći u vidu promotivnih paketa, postoje i oni koji su zgroženi drastičnim merama koji se koriste u ime lepote.

U sledećem videu možete videti kako izgleda ova kineska metoda...

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.