Izvor: Piplmetar.rs, 02.Nov.2023, 19:30

„Oni su budale, čačkaju osinjak…“: Bojković „opleo“ po protivniku i njegovom timu pred meč u „Pioniru“

Očekuje nas nekoliko veoma zanimljivih mečeva, a jedan od njih koji je privukao veliku pažnju jeste i duel mlade regionalne MMA zvezde Marka Bojkovića i iskusnog Brazilca Lukasa Ananiasa

Foto: Telegraf


Ljubitelji MMA i borilačkih sportova u subotu 4. novembra će imati priliku da uživaju u spektaklu, koji će se u režiji FNC organizacije održati u hali „Aleksandar Nikolić“.
Očekuje nas nekoliko veoma zanimljivih mečeva, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << jedan od njih koji je privukao veliku pažnju jeste i duel mlade regionalne MMA zvezde Marka Bojkovića i iskusnog Brazilca Lukasa Ananiasa.
Tim povodom održana je i zvanična pres konferencija, a tom prilikom popričali smo sa Bojkovićem, koji je itekako imao šta da kaže.
Marko, možda i najiskusniji protivnik do sada, kakva su očekivanja pred ove mečeve?
– Očekivanja su za mene jako vesela jer očekujem da ću ga samleti bukvalno u svakom segmentu borbe, ako ne nokautirati u prvih 5 sekundi – počeo je Bojković.
Foto: Telegraf


Koliko te motiviše to što ćeš imati punu halu i što ćeš se boriti na svom terenu?
– Sve to je više meni čast nego motivacija. A motivacija mi je to što imam takvog protivnika koji mi je napao trenera, imamo već par meseci sukob. Imamo sukob sa njihovim timom i motivacija mi je da im pokažem ko je gazda u ovom gradu.
Kako je došlo do toga? Odakle tolika netrpeljivost između vas dvojice?
– Zato što su budale. Diraju tamo gde ne treba da diraju. Čačkaju osinjak.
I za kraj, šta možeš da poručiš svima onima koji će biti u Pioniru, ali i onima koji će gledati kraj malih ekrana?
– Ništa. Nemojte da se stiskate za pare, za kartu ili za prenos. Kupite i uživajte u onome što vam pružamo mi –zaključio je Bojković.
(Telegraf.rs)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Pretnje pred MMA spektakl u Pioniru: "Cilj mi je da ga povredim"; "Borio se s konobarima"

Izvor: B92, 03.Nov.2023, 12:17

Sevaće munje u subotu u hali “Aleksandar Nikolić” na FNC spektaklu, koji će biti organizovan u saradnji s MMA Savezom Srbije...Meč za titulu biće borba između Save "Hitmana" Lazića i mladog Nikole Joksovića...Međutim, atmosferu su do usijanja 24 sata pre megdana dovele dve regionalne zvezde...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.