Oni pevaju na gradskom dočeku?

Izvor: Mondo, 20.Nov.2018, 09:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oni pevaju na gradskom dočeku?

Otkrivena imena dve glavne zvezde dočeka 2019. u Beogradu, prenose "Večernje novosti".

Gradski doček Nove godine biće pun iznenađenja, a sprema se bogat program za sve koji žele 2019. da dočekaju na gradskim trgovima, prenose "Novosti".

Iako će tek za dve nedelje biti zvanično objavljeno ko će zabavljati goste u najluđoj noći, taj list prenosi da su u pitanju Momčilo Bajagić Bajaga i Haris Džinović.

"Program smo koncipirali tako da 30. decembar >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << bude dan za di-džejeve, prilagođen mladima, 31. decembar će biti veče sa najvećim zvezdama koje će privući i najviše publike, dok ćemo 1. januara imati koncert klasične muzike," rekao je tom listu predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević.

"Tokom čitavog decembra, biće koncerata, dečjih predstava, Božićno seoce kod Hrama, klizalište na Trgu Nikole Pašića. Prvi put ćemo tu imati i sankalište visoko šest metara," rekao je on.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.