Izvor: Piplmetar.rs, 19.Feb.2024, 16:32

One su ostale verne svom modnom pečatu, ali su ipak donele nešto drugačije: Kakva igra krojeva na BAFTA večeri

N. K.


Skup prestižnog modnog ukusa

Foto-kolaž: Tanjug/AP, Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia


Prestižne britanske filmske nagrade, poznatije kao „BAFTA“, održane su u čast najboljih filmova iz 2023, 77. put u istoriji. Crveni tepih okupirale su glumački velikani, a posebnu pažnju privlačile su dame – dive koje su pored umeća i talenta došle da pokažu i dobar modni >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << ukus.
Posebno su se izdvojile Kejt Blančet, Naomi Kembel i mlađana Lili Kolins – svaka u svom različitom fazonu i svojstvenom stilu.
Australijska glumica i producentkinja Kejt Blančet nosila je džersi bordo haljinu, kreatora Luj Vitona, u Kraljevskoj festivalskoj dvorani u Londonu, koju je opremila neobičnim komadom nakita u obliku lančića koji se neprimetno spuštao do njenih golih leđa, a sa prednje strane ga je krasio dragulj smaragd. Kožna izrada u predelu naramenica je posebno upadala u oči, a Kejt je ovaj šik iskorak u modnom smislu nadomestila svojim pečatom – elegantnom punđom i svedenom šminkom.
Pedesettrogodišnji supermodel Naomi Kembel pokazala je zapanjujuću „šanel“ kreaciju, pravljenu specijalno za nju, sa crnom kapuljačom koja je savršeno komplementirala njenu paž frizuru. Siluetu u svilenoj toaleti je naglasila srebrnim pojasom.
Lili Kolins, poznatija kao protagonistkinja u seriji „Emili u Parizu“, nosila je crnu haljinu sa cvetnim detaljima i velelepnim rukavima, koju potpisuje Tamara Ralf. Svoju toaletu je stilizovala sa kartije nakitom, cipelama sa platformom i tamnim usnama.
A koja dama se vama najviše dopada? Pišite nam u komentarima.
(Ona.rs)
Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Video: Frizer Aleksa Rabrenović pokazao kako on radi old money frizuru i šta misli o aktuelnim trendovima

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.