Omiljena poza otkriva njegove prave namere

Izvor: Kurir, 21.Jan.2014, 08:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Omiljena poza otkriva njegove prave namere

Ako kraj sebe imate muškarca koji voli misionarsku pozu, velike su šanse da je reč o tipu koji na veoma tradicionalan način poima život, a samim tim i vezu s vama

Ako vam baš nije najjasnije da li je vaša veza prolazna ili ide u pravom smeru, vreme je da saznate na čemu ste, i to zahvaljujući seksualnim navikama vašeg muškarca. Naime, položaj u seksu koji vaš muškarac najčešće praktikuje mnogo toga može reći o njemu. A ako sve to povežete s ovim tekstom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << situacija će vam biti mnogo jasnija. Stvari stoje ovako...

Ako kraj sebe imate muškarca koji voli misionarsku pozu, velike su šanse da je reč o tipu koji na veoma tradicionalan način poima život, a samim tim i vezu s vama.

Muškarci koji preferiraju pseći stil potpuno su drugačiji. Njima je važno da se dobro zabave u krevetu, ali nemaju preterano ozbiljne namere.

Tipovi koji vole kad je žena gore i te kako su dobri za vezu jer im je na pravom mestu zadovoljstvo partnerke, a ako ste primetili da partner u seksu posebno uživa u igračkama za seks, velika je verovatnoća da je vaša veza za njega čista fantazija.

(n. b.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.