Olujno nevreme pogodilo Zapadnu Srbiju; grad veličine oraha pokosio Prijepolje VIDEO

Izvor: B92, 20.Avg.2022, 12:54

Olujno nevreme pogodilo Zapadnu Srbiju; grad veličine oraha pokosio Prijepolje VIDEO

Snažno olujno nevreme i danas je protutnjalo kroz teritoriju Zapadne Srbije.

Obilna kiša praćena krupnim i intenzivnim gradom pogodila je opštinu Prijepolje, usled čega je pričinjena veća materijalna šteta na poljoprivrednim usevima koji se uzgajaju na otvorenom.

"Grad veličine oraha padao je duže od deset minuta, za to kratko vreme livade su potpuno obelele. Grad je padao i na gradsksom podrčju, sasulo je u trenutku da su ljudi trčali ulicama kako bi se skolonili", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kaže za RINU Milan Ivanović iz Prijepolja. Jako nevreme nije zaobišlo ni teritoriju opštine Ivanjica, u planiniskim selima podno Golije takođe je padao krupan i intenzivan grad, a pričinjena je šteta na lokalnoj putnoj infrastrukturi. Još uvek nema informacaija da li su i sa koliko raketa delovali protivgradni strelci na ovom području.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Snažno nevreme pogodilo Vojvodinu, Prijepolje... oštećeni poljoprivredni usevi

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Avg.2022

Snažno nevreme pogodilo je danas Vojvodinu i delove Zapadne Srbije, grad je zahvatio Prijepolje, pri čemu je naneta velika šteta na poljoprivrednim usevima.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.