Izvor: Blic, 20.Avg.2022, 22:17

GRAD VELIČINE ORAHA POKOSIO PRIJPOLJE Olujno nevreme protutnjalo Zapadnom Srbijom, nisu pošteđena ni sela u okolini Ivanjice (VIDEO)

Snažno olujno nevreme i danas je protutnjalo kroz teritoriju Zapadne Srbije. Obilna kiša praćena krupnim i intenzivnim gradom pogodila je opštinu Prijepolje, usled čega je pričinjena veća materijalna šteta na poljoprivrednim usevima koji se uzgajaju na otvorenom.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Snažno nevreme u Prijepolju i Ivanjici, pričinjena šteta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Avg.2022, 00:56

Snažno olujno nevreme sa kišom i krupnim i intenzivnim gradom pogodilo je danas opštinu Prijepolje i pričinilo veću materijalnu štetu na poljoprivrednim usevima...Prema rečima meštana, grad veličine oraha padao je duže od deset minuta, a za to kratko vreme livade su potpuno obelele..."Grad...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.