Oliver Ivanović: Cilj mi je da skinem ljagu sa svog imena

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Apr.2017, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oliver Ivanović: Cilj mi je da skinem ljagu sa svog imena

Lideru Građanske inicijative Srbija demokratija pravda Oliveru Ivanoviću danas je ukinut kućni pritvor i određena mu je mera bezbednosti javljanja dva puta nedeljno u policijsku stanicu u severnom delu Kosovske Mitrovice.

"Ovo je samo prvi korak do konačnog rešenja jer mislim da je to sasvim logičan potez suda", rekao je Oliver Ivanović agenciji Beta.

On je dodao da je do sada ispunjavao sve zahteve suda.

"Ja imam cilj a to je da skinem ljagu sa svog >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << imena i da jednostavno ovu stvar jednom zauvek razrešim. Apsolutno nemam nikakve veze sa onim što mi se stavlja na teret, ali to moram da dokažem", rekao je on.

Oliver Ivanović je 21. januara prošle godine osuđen na devet godina zatvora za ratni zločin protiv civilnog stanovništva, počinjen 14. aprila 1999. godine u južnoj Kosovskoj Mitrovici.

Uhapšen je 27. januara 2014. godine, a u prvostepenom pstupku saslušano je više od 80 svedoka tužilaštva i odbrane.

Prema rečima jednog od advokata Ljubomira Pantovića, Ivanoviću je zabranjeno da prilazi svedocima iz ovog postupka.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IVANOVIĆU UKINUT PRITVOR "Cilj mi je da skinem ljagu sa svog imena"

Izvor: Blic, 21.Apr.2017

Oliveru Ivanoviću ukinut je kućni pritvor i biće na slobodi do kraja suđenja...Kako saznajemo, Ivanović treba sredom i petkom treba da se javlja vlastima u Kosovskoj Mitrovici, odnosno policijskoj stanici u Severnoj Mitrovici...- Ovo je samo prvi korak do konačnog rešenja jer mislim da je to sasvim...

Nastavak na Blic...

Oliveru Ivanoviću ukinut kućni pritvor!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2017

Određena mu je mera bezbednosti javljanja dva puta nedeljno u policijsku stanicu..Lideru GI SDP Oliveru Ivanoviću danas je ukinut kućni pritvor i određena mu je mera bezbednosti javljanja dva puta nedeljno u policijsku stanicu u severnom delu Kosovske Mitrovice...Prema rečima jednog od advokata...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.