Oktobarsko iznenađenje? Fauči konačno bez crne prognoze - dva datuma za vakcinu

Izvor: B92, 27.Jul.2020, 19:46

Oktobarsko iznenađenje? Fauči konačno bez crne prognoze - dva datuma za vakcinu

Direktor Nacionalnog instituta za alergije i infektivne bolesti SAD Entoni Fauči rekao je da bi vakcina protiv koronavirusa mogla da bude dostupna do oktobra

Direktor američkog Nacionalnog instituta za alergije i infektivne bolesti Entoni Fauči ne odbacuje mogućnost da bi vakcina protiv koronavirusa mogla da bude dostupna do oktobra, ali kaže da je verovatnije da bi to moglo da se desi do novembra.

Kako Gardijan prenosi, Fauči je za medije izjavio da bi izdavanje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dozvole za vakcinu protiv koronavirusa u oktobru bilo sigurno izvodljivo, da ta opcija ostaje otvorena, ali da sumnja da će se to desiti pre novembra.

Ovakve vesti mogle bi da dođu u vreme održavanja predsedničkih izbora u Sjedinjenim Državama, koji se iščekuju sa velikim nestrpljenjem.

Američki Nacionalni institut za zdravlje otpočeo je danas treću fazu testiranja vakcine protiv kovida 19.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.