Izvor: Piplmetar.rs, 10.Mar.2024, 15:31

Ognjenovo prvo iskustvo iz porođajne sale: Ženu sve vreme držao za ruku, a suze same grunule na oči

Rođenje sina Ognjena Amidžića prošlo je u najbljem redu
Juče je odjeknula vest da je poznati voditelj Ognjen Amidžić postao otac po drugi put. Ognjen i njegova supruga Mina dobili su dečaka kojem su dali ime Perun. Iako je Mina vrlo aktivna na društvenim mrežama, ona još uvek ništa nije pisala niti objavila, a ponosni tata se samo svima zahvalio na lepim čestitkama.
Instagram

Rođenje sina Ognjena Amidžića donelo radost u porodičnom domu Njegovim >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << fanovima je čudno što se ne oglašava s obzirom da, kada mu se prvo dete rodilo, delio sve trenutke i detalje iz poroičnog doma. Tada je svima pričao da su mu se oči napunile suzama kada je prvi put ugledao naslednika.
Rođenje sina Ognjena Amidžića kojeg Sin je dobio u braku sa manekenkom Danijelom Dimitrovskom proteklo je u najboljem redu, a voditelj je tada istakao da Matija lični na majku.
“Ovo je pravo ludilo. Ne mogu da opišem svoja osećanja. U totalnom sam haosu i šoku”, uzbuđeno je rekao Amidžić tada i dodao da se njegova supruga porodila carskim rezom, ali nije bila pod totalnom anestezijom, već je primila epiduralnu anesteziju. Danijela je tokom porođaja bila svesna vreme vreme, a Ognjen joj je u tim trenucima bio najveća podrška i držao je za ruku.
Pročitajte Sličnost sa Harisom ipak postoji: Zbog ovog milionera Melina je napustila muža i dom “Mislio sam da će biti strašnije, ali nije. Sve je izgledalo nestvarno. Kada sam ugledao našeg sina, ostao sam bez daha. To je neverovatan osećaj. Oči su mi bile pune suza. Hvala mojoj supruzi na ovako divnom sinu koji, na svu sreću, liči na nju”, svojevremeno je rekao voditelj.
Antonio Ahel/ATAImage

Nakon rođenja sina Matije, Ognjen je više puta isticao da osim što ustaje mnogo ranije, nema nekih znatnih promena od kada je dobio sina naslednika. Čak je jednom na svom Tviter nalogu napisao status koji je nasmejao sve njegove pratioce i objasnio njegovu trenutnu situaciju, kao i kakav je ranoranilac njegov sinčić.
Naime, on je napisao da je pogrešio što sinu nije dao ime Alarm.
Pročitajte Ovakvoj reakciji se niko nije nadao – Amidžićeva bivša se oglasila nakon što je Ognjen postao otac po drugi put Podsetimo, Ognjen Amidžić i manekenka Danijela Dimitrovska bili su u braku 10 godina, ali su im se putevi razišli, a poznati voditelj je nakon kraha braka sa njom sreću pronašao pored voditeljke i koleginice Mine Naumović. Njihova veza je po početka bila pod budnim okom javnosti, a krajem prošle godine odlučili su i da se tajno venčaju.
AUTOR: Svet
FOTO: ATA images, Instagram




Pročitajte i… Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

OGNJEN AMIDŽIĆ PRVI PUT O SINU I MININOM POROĐAJU Otkrio zbog čega su dali sinu ime Perun, na koga liči i kako je njegov prvi naslednik prihvatio vest o prinovi

Izvor: Blic, 10.Mar.2024

Voditelj Ognjen Amidžić i njegova supruga Mina Naumović dobili su sina, kojem su dali ime Perun, a on je sada prvi put progovorio o bebi.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.