Izvor: Nezavisne Novine, 18.Mar.2024, 16:55

Oglasio se Zoran Milanović nakon odluke Ustavnog suda Hrvatske

ZAGREB – Ustavni sud Hrvatske danas je zaključio da Zoran Milanović dok obavlja dužnost predsjednika, ne smije učestvovati u političkim aktivnostima nijedne političke stranke, a sada se oglasio i sam Milanović.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

"TAKVE SU SELJAČINE I NEPISMENI" Urnebesna reakcija Milanovića na odluku Ustavnog suda "Ovo je kupleraj. Go, go, in the name of God. You prostitutes"

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024

"Šta je tu sporno, nepismeni gangsteri?..Predsednik Hrvatske Zoran Milanović nalazi se u Veloj Luci, odakle se obratio javnosti nakon što je Ustavni sud Hrvatske zaključio da, on dok obavlja tu dužnost, ne može da učestvuje u političkim aktivnostima nijedne političke stranke, javlja Index.hr...Milanović...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.