Oglasilo se tužilaštvo u slučaju krivične prijave protiv Olivera Antića

Izvor: B92, 22.Feb.2022, 15:51

Oglasilo se tužilaštvo u slučaju krivične prijave protiv Olivera Antića

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu potvrdilo je danas da je protiv sada pokojnog Olivera Antića podneta krivična prijava za nedozvoljene polne radnje.

Antić je stradao u nesrećnom slučaju u Portugalu 18. februara, gde je bio ambasador Srbije.

Krivičnu prijavu podnela je zakonska zastupnica, majka maloletne ostecene N.T., njihove zajedničke ćerke.

"Nakon razmatranja krivične prijave tužilaštvo je imalo nameru da proveri njene navode, ali će >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nakon saznanja o smrti prijavljenog doneti rešenje o odbačaju krivične prijave", saopštilo je tužilaštvo.

Takođe je apelovalo da se ne objavljuje slika krivične prijave koja kruži društvenim mrežama, jer se, kako je navelo tužilaštvo, "time zadire u privatnost maloletne osetećene što nije u skladu sa zakonom".

Juče je na društvenim mrežama objavljena krivična prijava protiv Antića u kojoj se tvrdi da je u više navrata napadao maloletnu ćerku, 2010. godište.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Protiv ambasadora Olivera Antića pre smrti podneta krivična prijava za obljubu deteta, biće odbačena

Izvor: Radio 021, 22.Feb.2022

Pre smrti ambasadora Srbije u Portugalu Olivera Antića protiv njega je podneta krivična prijava zbog sumnje da je polno uznemiravao maloletnu devojčicu, potvrdilo je tužilaštvo.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.