Oglasila-se-nakon-sto-je-njen-decko-priznao-da-je-iskoriscava

Izvor: medio.rs, 18.Avg.2014, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglasila-se-nakon-sto-je-njen-decko-priznao-da-je-iskoriscava

Poznati reper koji se zabavlja sa rijaliti zvezdom Kloe Kardašijan, Frenč Montana je sada i javno priznao da njihovu vezu koristi kako bi stekao popularnost.

U nedavnom intervjuu za muzički magazin “Billboard” reper Frenč Montana je rekao kako će veza sa Kloe Kardašijan zapravo odlično poslužiti da mu donese slavu i popularnost, a nakon te izjave oglasila se i Kloe.

“Želim da iskoristim našu vezu kako bih stekao još više obožavatelja. Nadam se da ću >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << uspeti u tome i da ću se povezati sa još više ljudi”, rekao je reper.

Ipak, mnogi fanovi njegove devojke nisu baš najbolje protumačili iskrenu izjavu te su se oglasili putem društvene mreže Tviter, što je uradila i Kloe.

“Smešno mi je, ali i zabavno što svi misle da ja to nisam primetila. Naravno da sam odmah shvatila da on koristi vezu kako bi stekao još više popularnosti, ali me jednostavno nije briga za to”, rekla je rijaliti zvezda.

Inače, reper se nedavno pojavio u porodičnom rijalitiju “The Keeping Up With The Kardashians” kada je prvi put upoznao Kim Kardašijan koja je tom prilikom pred kamerama rekla : “Baš su slatki zajedno. On je tako nežan prema njoj”.

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.