Održani skupvi meštana sela na čijoj teritoriji je planiran početkak geoloških istraživanja

Izvor: Danas, 14.Apr.2021, 22:53

Održani skupvi meštana sela na čijoj teritoriji je planiran početkak geoloških istraživanja

Skupovi meštana sela na čijoj teritoriji je planiran početkak geoloških istraživanja i u zavisnosti od rezultata tih istraživanja izgradnja rudarskih postrojenja za izvlačenje litijuma, bora i prateće asocijacije elemenata, održani su večeras u selima Papratište i Mušići (nadomak Požege), saopštila je Inicijativa za Požegu.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Inicijativa za Požegu: Protest meštana sela u kojima se planira kopanje litijuma

Izvor: N1 televizija, 14.Apr.2021

Udruženje građana Inicijativa za Požegu saopštilo je da su u sredu uveče u selima Papratište i Mušići nadomak Požege održani skupovi meštana sela na čijoj teritoriji je planiran početak geoloških istraživanja i izgradnja rudarskih postrojenja za iskopavanje litijuma, bora i prateće asocijacije...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.