Održan prijemni ispit na Fakultetu za islamske studije u Novom Pazaru

Izvor: SandzakPress.net, 05.Jul.2023, 14:06

Održan prijemni ispit na Fakultetu za islamske studije u Novom Pazaru

Dana 03.07.2023. godine u prostorijama Fakulteta održan je prijemni ispit za upis na prvu godinu osnovnih studija. Dobrodošlicu kandidatima je poželeo prof. dr. Hajrudin Balić, član uprave Fakulteta sa saradnicima izrazivši riječi podrške zbog njihovog izbora studija i Fakulteta. Kao i obično, za studije na FIS-u postoji značajno interesovanje maturanata medresa, ali i onih koji dolaze iz drugih srednjih škola iz Sandžaka  i okolnih država. Fakultet za islamske studije će ove godine >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << upisati dvadeset i drugu generaciju studenata. Drugi ispitni rok biće održan početkom  septembra.   The post Održan prijemni ispit na Fakultetu za islamske studije u Novom Pazaru appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Na UNINP rekordan broj prijavljenih u prvom upisnom roku

Izvor: SandzakPress.net, 05.Jul.2023

Na Univerzitetu u Novom Pazaru u toku je upis kandidata za novu akademsku 2023/2024 godinu na šest Departmana- Pravne nauke, Ekonomske, Filološke, Umjetnost, Informatiku, Pedagoško-psihološke nauke. –Najveća zainteresovanost je na smjeru za grafički dizajn. Tu je i smjer za informatiku, vaspitače,...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.