Na UNINP rekordan broj prijavljenih u prvom upisnom roku

Izvor: SandzakPress.net, 05.Jul.2023, 17:22

Na UNINP rekordan broj prijavljenih u prvom upisnom roku

Na Univerzitetu u Novom Pazaru u toku je upis kandidata za novu akademsku 2023/2024 godinu na šest Departmana- Pravne nauke, Ekonomske, Filološke, Umjetnost, Informatiku, Pedagoško-psihološke nauke. –Najveća zainteresovanost je na smjeru za grafički dizajn. Tu je i smjer za informatiku, vaspitače, ali ostale.  Ono čime se možemo pohvaliti ove godine je da imamo najveći broj upisanih kandidata u posljednjih deset godina, kaže prof.dr. Enver Međedović gen. menadžer UNINP S obzirom >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << na veliku zainteresiranost pozivaju sve buduće studente da predaju dokumenta –Na mnogim departmanima prešli smo upisne kvote i onda će biti jaka konkurencija za mogućnost upisa u prvom upisnom roku. Prijemni je 8. jula u 11 sati. –Svi će polagati test opšte informisanosti, test posebnih znanja dok na Departmanima za umjetnost, modni, grafički dizajn, slikarstvo polagat će crtanje i slikanje. Iako kod njih malo duže traje ocjenjivanje, do ponedjeljka u 8 sati imat ćemo sve rezultate i do 10 sati bit će istaknuta lista na zvaničnom sajtu Univerziteta i oglasnoj tabli Univerziteta. Moći će pozvati i na broj 020 316 634. Univerzitet je i ove godine obezbijedio stipendije za najbolje  –U narednoj nedjelji studenti koji budu položili moći će izvršiti upis na Univerzitetu. Postojat će mogućnost stipendiranja, odnosno da oni koji ostvare dobre rezultate na prijemnom ispitu i oni koji budu donijeli dobre ocjene iz srednje škole za njih će biti obezbijeđene stipendije od strane Univerziteta, ističe gen. menadžer UNINP Također, drugi upisni rok za kvote koje ne budu popunjene je od 21. avgusta do 15. septembra. Prijemni je dan kasnije, u subotu 16. septembra u 11 sati.   The post Na UNINP rekordan broj prijavljenih u prvom upisnom roku appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Veliko interesovanje za Akademiju umjetnosti

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Jul.2023, 07:24

BANJALUKA - Na prvom upisnom roku na svim fakultetima Univerziteta u Banjaluci primljeno je 1.630 kandidata koji su uspješno položili prijemne ispite i našli su se na odgovarajućim pozicijama na ranglistama za akademsku 2023/2024. godinu, potvrdio je za "Nezavisne novine" Dario Stanković, portparol...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.