Određen jednomesečni pritvor za policajcu zbog ubistva Dženana Memića

Izvor: B92, 24.Apr.2021, 18:02

Određen jednomesečni pritvor za policajcu zbog ubistva Dženana Memića

Sud BiH odredio je policajcu Josipu Bariću jednomesečni pritvor u sklopu istrage o slučaju zataškavanja ubistva mladića Dženana Memića.

"Barić je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično delo organizovani kriminal, u vezi sa krivičnim delima protivzakonito posredovanje i pomoć učiniocu posle učinjenog krivičnog dela“, naveo je advokat porodice Memić Ifet Feraget za sarajevske medije.

"Barić je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično delo organizovani >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kriminal, u vezi sa krivičnim delima protivzakonito posredovanje i pomoć učiniocu posle učinjenog krivičnog dela“, naveo je Feraget za sarajevske medije.

On je dodao da "istraga napreduje i da će javnost biti šokirana kada se otkriju sve informacije".

Dženan Memić je napadnut u Velikoj aleji na Ilidži 8. februara 2016. godine, a 15. februara preminuo na Kliničkom centru u Sarajevu.

Njegova porodica od samog početka sumnjala je da je poginuo u saobraćajnoj nesreći, optuživši pripadnike policije i Tužilaštva Kantona Sarajevo da pokušavaju zataškati Dženanovo ubistvo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pritvor za policajca u istrazi o slučaju zataškavanja ubistva mladića iz BiH

Izvor: N1 televizija, 24.Apr.2021

Sud Bosne i Hercegovine odredio je policajcu Josipu Bariću jednomesečni pritvor u sklopu istrage o slučaju zataškavanja ubistva mladića Dženana Memića, potvrdio je advokat porodice Memić Ifet Feraget.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.