Odbornik koji je glasao na Vračaru više nije član Levice

Izvor: N1 televizija, 24.Jun.2016, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbornik koji je glasao na Vračaru više nije član Levice

Odlukom organa Levice Srbije, odbornik sa Vračara, Marko Mandić, koji je danas tokom konstituisanja vlasti u toj opštini svoj glas dao za predlog SNS da Mihajlo Grupković bude novi predsednik skupštine opštine, više nije član Levice Srbije.

Iako smo svesni pritisaka koje je režim vršio na Mandića i njegovu porodicu, do poslednjeg momenta smo bili uveravani da će glasati u skladu sa dogovorom između nas, DS i DJB, a ne SNS. Ovaj dogovor nije ispoštovan, navode iz Levice >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << u saopštenju.

Ovo je još jedan dokaz kako vladajuća stranka koristi to što su ljudi na ivici egzistencije da ih primora da se povinuju vladajućoj politici, dodaju iz Levice Srbije.

Lista Vračar slobodno predložila je Branimira Kuzmanovića, dok je SNS predložila jedinog odbornika - Mihajla Grupkovića iz LDP-a. Na tajnom glasanju izabran je Grupković.

Grupković je dobio 23 glasa, Kuzmanović 22, što znači da su za Grupkovića glasala i dva odbornika DSS-Dveri i jedan odbornik Levice Srbije i pretpostavlja se sam Grupković. Za Grupkovića su glasali, pored odbornika SNS, još i tri odbornika SPS.

Inače, oba odbornika bila su na listi "Vračar - slobodno".

Zanimljivo je da je odbornik Levice Srbije tvrdio ranije za N1 da na njega vrše pritisak naprednjaci i da će on tome odoleti, a da je danas, ipak, glasao za njihov predlog.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.