Odabrani osnovci dio projekta “Zimski ski turistički bus”

Izvor: SandzakPress.net, 26.Jan.2021, 21:37

Odabrani osnovci dio projekta “Zimski ski turistički bus”

Grad Novi Pazar i Turstička organizacija Novog Pazara u saradnji sa kompanijom “Skijališta Srbije” organizuju u okviru projekta “Zimski ski turistički bus” besplatnu školu skijanja na Kopaoniku, za najbolje osnovce sa ovih prostora. Tim povodom, gradonačelnik Nihat Biševac i zamenik gradonačelnika Igor Novović sastali su se sa direktorima osnovnih škola, predstavnicima Školske uprave i Turističke organizacije. U okviru programa besplatne škole skijanja, a do kraja zimske sezone >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << na Kopaoniku, svaka osnovna škola omogućiće učenicima koje odabere nastavničko veće, da prođu besplatnu obuku skijanja i koriste, takođe besplatan ski pas. Imajući u vidu aktuelnu epidemiološku situaciju, zamišljeno je da jednom nedeljno na planini u okviru svake grupe boravi po 17 učenika i 3 nastavnika. “Ski bus” će do kraja zimske sezone biti mobilan, te će, sem što učenike vodi do Kopaonika i promoviše planinski turizam i sport, biti na raspolaganju svim posetiocima Kopaonika koji žele da, u okviru jednodnevnog izleta, posete turističke znamenitosti Novog Pazara. Sem o ovom projektu, na sastanku sa direktorima osnovnih škola, Školske uprave i Turističke organizacije prezentovana je i ideja o realizaciji besplatnog letnjeg kampa na Tari, pod nazivom “Đak generacije”. Grad i na ovaj način želi da nagradi najbolje učenike, koji su svojim školskim uspehom i rezultatima na takmičenjima na najbolji način promovisali Novi Pazar. Tokom sastanka bilo je reči i o tekućim problemima u školama, te zajedničkim naporima da se ti problemi na najefikasniji način reše. Indeksonline.rs The post Odabrani osnovci dio projekta “Zimski ski turistički bus” appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Paketići deci u OŠ "Sveti Sava" u Sremskoj Mitrovici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jan.2021

Povodom školske slave "Sveti Sava" Grad Sremska Mitrovica u saradnji sa kompanijom "Bambi", je obezbedio slatke paketiće za sve učenike od prvog do četvrtog razreda na teritoriji Grada Sremska Mitrovica, a svaka škola dobila je neophodnu računarsku opremu, u cilju unapređenja kvaliteta nastave....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.