Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Nov.2018, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od uvođenja taksi na Kosovo ušla dva šlepera s robom iz Srbije i BiH

Portparol carine Kosova Adriatik Stavileci izjavio je da su na Kosovo od uvođenja takse od 100 odsto za robu iz Srbije i BiH ušla samo dva šlepera, po jedan iz obe zemlje.

Stavileci je za koha.net rekao da su u njima bile sirovine potrebne za kosovska proizvođačka preduzeća i do sada nije bilo uvoza gotovih proizvoda.

Prilikom ulaska na Kosovu u oba slučaja plaćena je taksa od 100 odsto, naveo je portal.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Od uvodjenja taksi na Kosovo ušla dva šlepera s robom iz Srbije i BiH

Izvor: Beta, 27.Nov.2018

Portparol carine Kosova Adriatik Stavileci izjavio je da su na Kosovo od uvodjenja takse od 100 odsto za robu iz Srbije i BiH ušla samo dva šlepera, po jedan iz obe zemlje.Stavileci je za koha.net rekao da su u njima bile sirovine potrebne za kosovska proizvodjačka preduzeća i do sada nije bilo...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.