Od sada će krave svoju srodnu dušu tražiti na internetu

Izvor: Vesti-online.com, 12.Mar.2019, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od sada će krave svoju srodnu dušu tražiti na internetu

Verovatno ste čuli za aplikaciju Tinder, koja je najpopularnija za upoznavanje ljudi preko interneta. Ono što je novitet u virtuelnom svetu je da su sad i krave dobile svoju varijantu ove aplikacije.

Aplikacija za krave pomaže njihovim uzgajivačima da lakše pronađu krave i bikove za parenje.

U pitanju je jedna britanska aplikacija, pod nazivom Tudder, koja pokazuje slike krava sa njihovom starošću, lokacijom i podacima o vlasniku. Tu je prepoznatljivi mehanizam >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << prevlačenja prstom na levu stranu za odbijanje i na desnu za pokazivanje zainteresovanosti.

Proizvođači aplikacije kažu da je njena svrha da "pomogne životinjama sa farme da pronađu svoju srodnu dušu“.

U suštini, ona će umnogome olakšati farmerima proces prodavanja životinja za parenje, jer se sve ubrzava i mnogo je lakše doći do potrebnih podataka.

Oni mogu saznati i podatke o farmi na kojoj se nalazi krava ili bik koje traži, kao i da li je bik idealan za rad ili parenje.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.