Izvor: Blic, 28.Dec.2019, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od plantaže do kesice: Značaj pravilne prerade zrna za pun ukus domaće kafe

Kada ispijate svoju omiljenu šoljicu domaće sveže mlevene kafe, da li se ikada zapitate koja veština je potrebna kako bi se zrno sa plantaže, negde na drugom kraju sveta, pretvorilo u mirisnu mešavinu u kojoj svakodnevno uživate? Da li razmišljate o tome odakle potiču svi ti omamljujući mirisi iz šoljice kafe?

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.