Izvor: Piplmetar.rs, 06.Avg.2023, 00:30

Od njihove svađe tresao se Titel: Veljko priznao da ne govori sa Bogdanom, sve se katastrofalno završilo

Veljko i Bogdana brak održavaju humorom
Bogdana i Veljko Ražnatović godinama uživaju u svojoj ljubavi i braku daleko od medija i javnosti. Sreću i mir pronašli su u njenom rodnom Titelu, a meštani o njima imaju samo reči hvale.
Pročitajte Željko i Krstan vrište od sreće – Bogdana i Veljko na moru otkrili da se ljubav uvećava FOTO  Foto: Instagram

I kada pristane da govori za medije, bokser uvek sa zadovoljstvom i širokim osmehom govori o >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << svojoj lepoj supruzi. Da li zbog toga što je muž toliko hvali ili zbog svoje nenametljivosti, tek Bogdana je postala omiljena srpska snajka. Veljko i Bogdana brak smatraju svetinjom, te od prvog dana i jedno i drugo čine sve kako bi on što bolje funkcionisao. A, Ražnatović je na svom Instagramu otkrio i da je za dobar brak veoma važan i humor.
Pročitajte Veljko Ražnatović u problemima – Bogdana saznala za njegovu vezu sa pevačicom, godinama im je dolazila u kuću Ata images

Naime, on je na svom Instagram profilu podelio snimak bosanskog komičara koji prepričava dogodovštine iz svog bračnog života:
– Sa ženom ne govorim, ne znam hoću li ustati na vreme, te sam joj sinoć na papir napisao: „Ženo, probudi me sutra u šest sati, moram na televiziju“ Ust’o ja jutros, pola devet. Doduše na stolu stoji papir, piše: „Ismete, šest sati je ustani, zakasnićeš!“– ispričao je u živom programu Ismet Horo, a po svoj prilici reklo bi se da se Veljko sa njim poistovetio.
Pročitajte Prvi intervju – Bogdana konačno otkrila istinu o Veljku i njihovom braku, evo kakav je on zaista  Bojan Vuković

I ako dođe do svađe u braku popularnog para, jasno je da bi Bogdana nesuglasice rešila baš na ovako duhovit način, jer bivšu košarkašicu nikad niko nije čuo da je povisila ton.
Najnovije na portalu Marie Claire
AUTOR: SVET
IZVOR: INFORMER
FOTO: BOJAN VUKOVIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM




Pročitajte i… Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.