Od jutros za vozila otvorena Slavija, Ruzveltova...

Izvor: N1 televizija, 16.Nov.2017, 09:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od jutros za vozila otvorena Slavija, Ruzveltova...

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je da su posle rekonstrukcije od jutros u 4 časa za vozila otvorene Ulica Mije Kovačevića i Ruzveltova, Trg Slavija i Bulevar oslobođenja.

Iako građevinci još rade na nekoliko mesta, mahom na trotoarima, Mali je za RTS ocenio da su radovi završeni i to "u rekordnom roku".

Rekonstrukcija Ulice Mije Kovačevića je počela u maju, zatim i Ruzveltove, Bulevara oslobođenja u junu, a obnova Trga Slavija u avgustu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija <<
U svim tim saobraćajnicama kolovoz je proširen uvođenjem novih traka za motorna vozila, a pod ulicama su zamenjene dotrajale instalacije.

"Slavija je završena za manje od tri meseca. Veliki radovi su za nama. Želim da zahvalim građanima za strpljenje", kazao je on.

Ti istovremeni višemesečni radovi su poremetili funkcionisanje grada.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.