Ponovo saobraćaj na Slaviji i u Ruzveltovoj od sutra ujutru

Izvor: N1 televizija, 15.Nov.2017, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo saobraćaj na Slaviji i u Ruzveltovoj od sutra ujutru

Sutra će, posle višemesečne rekonstrukcije koja je od proleća remetila život u Beogradu, ponovo za vozila biti otvorene tri važne centralne saobraćajnice: Ruzveltova ulica, Trg Slavija i Bulevar oslobodjenja, najavio je danas gradski menadžer Goran Vesić.

Kako je najavljeno, saobraćaj će biti pušten od četiri sata ujutru.

Сутра, 16. новембра у 4 сата ујутру, ће бити пуштен саобраћај у Рузвелтовој улици, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Булевару ослобођења и на Тргу Славија. pic.twitter.com/GEW5JscWKx

"Ruzveltova, Trg Slavija i Bulevar oslobodjenja od sutra će biti prohodne za saobraćaj. Javni prevoz i automobili moći će njima da saobraćaju od ranih jutarnjih sati, što je najznačajnije za građane", rekao je Vesić za televiziju O2.

Gradska vlast je najavila da će sutra u podne grupa gradskih i opštinskih zvaničnika i novinara tokom vožnje tramvajem razgledati te rekonstruisane ulice i trg.

Na Slaviji će sutra već u 7.00 ujutro biti uključena "Muzička fontana", saopštilo je Javno preduzeće "Vodovod i kanalizacija".

Fontatna će u zimskom režimu raditi od 9.00 do 22.00 sata, a muzika će se uz svetlosne efekte emitovati svakodnevno od 19.00 do 22.00 sata.

Zbog zimskog vetra će mlazevi vode dostizati visinu do dva metra, a fontana će raditi i na niskim temperaturama jer fontana ima grejače vode. Fontana od 800 kvadratnih metara ima 350 mlaznica i 400 reflektora.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Gotovi radovi! Od sutra lakše kroz Beograd

Izvor: Mondo, 15.Nov.2017

Saobraćaj u Ruzveltovoj ulici, na Trgu Slavija i u Bulevaru oslobođenja biće pušten sutra u četiri sata ujutru, objavljeno je za zvaničnom Twitter nalogu grada Beograda..."Sutra, 16. novembra, u 4 sata ujutru, će biti pušten saobraćaj u Ruzveltovoj ulici, Bulevaru oslobodenja i na Trgu Slavija",...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.