Izvor: Piplmetar.rs, 01.Mar.2024, 22:30

Od erotik šopa do vazelina: Nekadašnje uraganke su ćutale godinama o onome što su prolazile iza scene!







>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs <<


Pevačica Ksenija Knežević prvi put je ispričala šta se desilo njoj i njenim nekadašnjim koleginicama iz sastava „Hurricane“ na festivalu „Evrovizija“ pre nekoliko godina.
Hurricane (Foto: Ringier/Petar Dimitrijević) • Petar Dimitrijević / Ringier


– Ja ne mogu da verujem da mi to nikada nismo ispričale. Imale smo mnogo opcija oko kostima i razmišljale smo šta da obujemo jer smo bile dosta razgolićene i gledale smo šta nam je najlakše za koreografiju. Išle smo po Roterdamu i našle smo lateks čizme u erotik šopu i kuple smo više pari – otkrila je Ksenija u „Zvezde Granda Specijalu“.
– Kada sam obuvala nisam skontala da sam dve leve obula. Primetila sam malo mi je čudno, a tek posle nastupa smo shvatile da imam dve leve. Desila se proba gde su nam se lepile čizme jedna o drugu, Ivana je probila led i pala na probi, onda smo vazelinom mazale čizme za taj nastup i ja sam moje dve namazala – dodala je Kneževićeva.
Ksenija Knežević (Foto: Ringier/Milan Ilić)
– Eto to je tako prošlo, imala sam dve leve čizme na nogama i nisam znala dok se sve nije završilo. Ja sam doživela stres jer sam zaboravila reč moje strofe. Gledam u Sanju koja je daleko, i Ivanu koja je još dalje i ne mogu da se setim nikako. Meni odzvanja u glavi pesma Peđe D Boja jer smo se Sanja i ja zezale pre toga i u glavi mi: „Vodim vas večeras u igranje celu noć“ i do poslednjeg trenuta dok nije otkucao moj takt ja nisam mogla da se setim i onda sam mehanički počela i ušla sam u falš, ali dobro – zaključila je pevačica uz osmeh.
Podsetimo, nakon duže pauze i napuštanja sastava “Hurricane“ Ksenija Knežević vratila se na javnu scenu, a tom prilikom otkrila je kada je više zarađivala u grupi, ili nakon nje.
Ksenija Knežević (Foto: Ringier/Snežana Krstić)
– Sad ništa ne zarađujem, vidi se nemam šta da jedem, šalim se. Rekla sam sebi, koliko god glupo zvučalo, šta manifestujete to će da se desi, neću da se bavim samo muzikom, što se ne bih bavila i reklamama i kampanjama, nekim modelingom. Onda mi se javilo nekoliko agencija iz inostranstva i radim i to. Neću umreti od gladi. U jednom momentu su mi dosadile tezge, sve je isto, ponavlja se, a ja to ne mogu, tako da sam morala da stanem, da se odmorim i da se posvetim i nekim drugim stvarima umetnosti – rekla je ona za “PulsOnline.rs“, a onda je otkrila čime se bavila tokom pauze.
– Sviram klavir, slikam, crtam… Interesovanja su mi svestrana. Guši me da idem na aerodrom, kući, nastup. Nisam mogla. Želela sam da se posvetim mojim dragim ljudima i nečemu drugom dok još dobro izgledam – istakla je Kneževićeva.
Ksenija Knežević (Foto: Ringier/Snežana Krstić)
Pored drugačijih pesama pevačica radi i na autentičnom stajlingu.
– Pokušala sam u novom spotu da izimitiram ikone dvehiljaditih godina koje ja najviše volim. U tom fazonu sam želela da ide i pesma. Pokušala sam sa celim stajlingom- lančićem, frizurom, svime da dočaram tadašnju scenu- kaže pevačica, te dodaje da će se Knez obradovati, jer je on u tom vremenu i dalje.
Ksenija Knežević (Foto: Ringier/Snežana Krstić)
– Knez je skroz u tom fazonu, on je ostao u devedesetim, tako da mislim da bi se njemu svidelo. I sa stavovima je ostao u devedesetim, ali dobro, on je onako pravi ćale – rekla je pevačica.
Nedavno je pevačica izbacila duetsku pesmu sa mladim pevačem Dinom.
Ksenija Knežević (Foto: Ringier/Snežana Krstić)
– Inače ne pratim trending, nisam znala kako da uđem tamo, da vidim ko je sve u trendingu, a jedno vreme nisam bila aktivna, tako da nisam znala ko je šta izbacivao, ali sad mi je javio Din da smo u trendingu i drago mi je. Ako je to neko merilo za uspeh pesme, onda mi je drago. Meni je bitno da mi se pesma svidi, a na prvu sam rekla, okej snimamo. Htela sam da dam podršku i njemu i mnogo mi se sviđa kako peva – kaže Ksenija i dodaje:
– Uvek sam za to da treba podržati mlađe koje kreću u sve ovo, da vide da nije sve bauk, da smo mi pristupačni i jedva sam čekala da snimim sa nekim. Zanimljivo mi je što je hteo da snimi to samo sa mnom, Sarom Jovanović ili njegovom devojkom Mahrinom i onda mi je to baš imponovalo. Sve je brzo proteklo, snimili smo u mesec dana. Sviđa se ljudima, šta ćeš bolje – iskrena je bila Kneževićeva, kojoj je ova pesma veliki povratak na estradu.
Ksenija Knežević (Foto: Screenshot TV Happy)
– Samo sam nestala, umem da radim to i u životu, inače sam takva. Meni ne to treba, radim sve iz stomaka i znam šta treba da uradim, šta ne. Kada odem, otišla sam sa razlogom, a kad se vratim, vratila sam se sa razlogom. Imam neko šesto čulo.
Pevačica je zajedno sa grupom “Hurikejn“, Sanjom Vučić i Ivanom Nikolić, predstavljala Srbiju na “Evroviziji“, a nove pesme je već poslušala.
Ksenija Knežević (Foto: Screenshot Clip.rs)
– Predobre su pesmu. Breskvica ima svu podršku, Konstrakta takođe, Tejadora moja dobra drugarica… Iva Lorens, moja drugarica iz detinjstva. Mnogo se njih prijavilo i drago mi je što će ljudi da čuju te pesme i što će neko da ode u Švedsku. Ko god da ode želim mu svu sreću. To je prelepo iskustvo – rekla je pevačica, koja na takmičenje nije stavila tačku.
– Možda se prijavim sledeće godine, volela bih mnogo, ovaj put sama šta ću. Mislim da bi mi bilo teže, jer je sva odgovornost na tebi, ali imalo bi čar, jer se skupilo iskustvo, i što sam bila sa tatom i sa njih dve i upoznala tolike ljude i sve iz organizacije i spremna sam da odem i sama, ali ne ove godine.
Ksenija Knežević (Foto: Ringier/Snežana Krstić)
Ksenija je već dugo u skladnoj vezi, ali do nekog narednog koraka još nije došlo.
– Zamišljam sebe naravno da se ostvarim kao majka, ali nije me čovek ni zaprosio, videćemo. Ne aludiram ništa, nego me stalno pitate za svadbu, i on je čovek možda pogledao i dalje me nije zaprosio. Osma godina je u pitanju, ali šalu na stranu, nije nam ni bitno. Da se ostvarim kao majka, doći će kada bude došlo, tek sam sad snimila pesmu, pustite me da uživam – rekla je Kneževićeva.
Šta je, sa druge strane, Ksenija Knežević ispričala o svom uspehu u poređenju sa pevačicama Sanjom Vučić i Ivanom Nikolić pogledajte u odvojenom tekstu: „JA SAM PROŠLA ONAKO“ Ksenija Knežević OTVORENO o karijeri nakon RASPADA GRUPE: „Moj put je dosta TEŽI!“

Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.