Od danas kiše liju, vetrovi šibaju: U Beogradu JAKA OLUJA, a evo do kada će NEVREME potrajati

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2018, 06:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od danas kiše liju, vetrovi šibaju: U Beogradu JAKA OLUJA, a evo do kada će NEVREME potrajati

Preokret

U Srbiji se ujutro na severu, prepodne u centralnim, a poslepodne i u ostalim krajevima očekuje naoblačenje s kišom, jakim i olujnim vetrom i padom temperature.

Pročitajte i:

Najniža temperatura od 10 do 16, najviša od 16 na severu do 28 stepeni na istoku i jugoistoku zemlje.

I u Beogradu se očekuje naoblačenje s kišom, jakim i olujnim vetrom i padom temperature. Vetar jak, kratkotrajno i olujni, severozapadni. Uveče i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u toku noći razvedravanje i slabljenje vetra. Najniža temperatura 15, najviša 18 stepeni.

U utorak vetar u slabljenju. Od utorka do četvrtka ujutro hladno, u planinskim predelima slab mraz. U većini dana pretežno sunčano, samo u subotu prolazno naoblačenje, ponegde sa slabom kišom. Do srede sveze, od četvrtka malo toplije, saopštio je RHMZ.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vreme nam je spremilo potpuni preokret: Danas naoblačenje s kišom, jak, olujni vetar i pad temperature

Izvor: BKTV News, 24.Sep.2018

U Srbiji se ujutru na severu, pre podne u centralnim, a posle podne i u ostalim krajevima očekuje naoblačenje s kišom, jakim i olujnim vetrom i padom temperature. ..Najniža temperatura biće od 10 do 16, najviša od 16 na severu do 28 stepeni na istoku i jugoistoku zemlje...Foto: Printskrin RHMZ..I...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.