Od 1. novembra kartice za penzionere u Beogradu za popuste pri plaćanjima

Izvor: Beta Video, 30.Okt.2017, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od 1. novembra kartice za penzionere u Beogradu za popuste pri plaćanjima

BEOGRAD - Penzioneri u Beogradu će od 1. novembra moći da koriste personalizovane senior kartice kojima će ostvarivati brojne popuste pri plaćanjima, najavio je danas gradonačelnik Siniša Mali. Penzioneri će karticu moći da uzmu u gradskim opštinama ili klubovima za starije, a ako nisu u mogućnosti da dodju, moći će da traže da im se dostavi na kućnu adresu rekao je gradonačelnik Siniša Mali. (CH4)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Od 1. novembra kartice za popuste penzionerima u Beogradu

Izvor: N1 televizija, 30.Okt.2017

Penzioneri u Beogradu će od 1. novembra moći da koriste personalizovane senior kartice kojima će ostvarivati brojne popuste pri plaćanjima, najavio je gradonačelnik Siniša Mali...On je na predstavljanju te kartice rekao da u Beogradu živi više od 400.000 penzionera i da je cilj gradske vlasti...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.