Očekivane reakcije opozicije: Komentari gori od Tačijevih i Pacolijevih

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Mar.2018, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Očekivane reakcije opozicije: Komentari gori od Tačijevih i Pacolijevih

Vučić je rekao da narod nije izabrao one koji će da se dodvoravaju ambasadorima

Komentari dela srpske opozicije u vezi sa hapšenjem direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju gori su od komentara Hašima Tačija i Bedžeta Pacolija, i pokazuju da je narod u Srbiji znao da izabere odgovorno rukovodstvo, a ne one koji pilićarski rade samo za sebe, izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Pročitajte i:

i da sa raznih prijema poručuju: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Amerikanci i ostali su uz nas".

- A, znaju da na njih niko ne računa, osim da dođu na po neki prijem, pojedu koji hamburger...Ništa više - rekao je predsednik Srbije na Tv Prva.

Komentari opozicije, kaže Vučić, pokazali su koliko se naš narod razlikuje od Albanaca, jer, kako je dodao, oni i kada počine najgori kriminalni akt drže se zajedno i čuvaju svoj, albanski nacionalni interes.

- O Jankoviću ne mogu ni da govorim. On kaže ''neko je to režirao''. Pa, takvo nešto ne može ni da se izmisli. A, što se Tadića tiče - njegova izjava je tužna i pokazuje samo koliko su Srbi imali sreće što su za vreme njegovog mandata izgubili samo Crnu Goru i KiM - rekao je Vučić.

 Vučić je dodao i da bi isti ti, da Marko Ðurić nije otišao na KiM, rekli "vi ne brinete o našem narodu".

- Valjda sam ja išao u Srebrenicu da nekoga bijem, valjda smo mi pretukli Tačija i Arifija, a ne oni nas. Kao da je strašna greška što je Marko Ðurić otišao na KiM - kazao je predsednik Vučić i ponovio da je, upravo iz tog razloga, narod znao da izabere državno rukovodstvo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.