Obustavljen saobraćaj na pruzi ka Crnoj Gori i Bugarskoj, iskrivile se šine od toplote

Izvor: Večernje novosti, 06.Avg.2017, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obustavljen saobraćaj na pruzi ka Crnoj Gori i Bugarskoj, iskrivile se šine od toplote

"Srbija Voz" saopštio je da je danas u 15.10 prekinut redovan saobraćaj na pruzi Beograd-Bar zbog kvara, što će prouzrokovati kašnjenja međunarodnog voza iz pravca Beograda "Srbija Voz" saopštio je da je danas u 15.10 prekinut redovan saobraćaj na pruzi Beograd-Bar zbog kvara, što će prouzrokovati kašnjenja međunarodnog voza iz pravca Beograda. Do prekida saobraćaja došlo je zbog pojave "sunačane krivine" (kada se šine iskrive zbog velike vrućine) između stanica >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Bistrica i Prijepolje. Otklanjanje kvara je u nadležnosti "Infrastrukture železnica Srbije" a.d. Međunarodni voz će nastaviti da saobraća iz stanice Priboj u kojoj je zaustavljen, kada se uklone smetnje na pruzi. Osoblje "Srbija Voz" a.d. je obavestilo putnike o nastaloj situaciji i obezbeđeno im je osveženje .PREKINUT ŽELEZNIČKI SAOBRAĆAJ NA PRUZI NIŠ-DIMITROVGRAD Redovni saobraćaj vozova na pruzi Niš-Dimitrovgrad, prekinut je danas kada je u 15.20 sati iskliznuo jedan vagon teretne kompozicije zbog krivljenja šina zbog vrućine ("sunčana krivina"), a popravka će trataji najmanje pet sati, saopštio je "Srbija Voz" a.d. Prekinut je redovan saobraćaj vozova na pruzi Niš-Dimitrovgrad, što će dovesti do zakašnjenja međunarodnog voza za Sofiju, koji trenutno stoji u stanici Niš. "Srbija Voz" a.d. je obezbedilo autobuski prevoz za 110 putnika do Dimitrovgrada, a u organizaciji Bugarskih železnica putnici će nastaviti putovanje vozom do Sofije. Do iskliznuća vagona zbog pojave "sunčane krivine", između službenih mesta Staničenje i Pirot. Otklanjanje posledica vanrednog događaja je u nadležnosti "Infrastrukture železnica Srbije" a.d., čija je prva procena da će otklanjanje posledica iskliznuća i popravke koloseka trajati minimum pet sati.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Vrućina iskrivila šine, prekinut saobraćaj na pruzi ka Crnoj Gori i Bugarskoj

Izvor: Radio 021, 06.Avg.2017

Zbog vrućine danas je prekinut saobraćaj na pruzi ka Crnoj Gori i Bugarskoj..."Srbija Voz" je saopštio da je prekinut redovan saobraćaj na pruzi Beograd-Bar zbog kvara, što će prouzrokovati kašnjenja međunarodnog voza iz pravca Beograda. Do prekida saobraćaja došlo je zbog pojave "sunčane...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.