Obustava saobraćaja u tunelima na CG granici

Izvor: Kurir, 21.Apr.2012, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obustava saobraćaja u tunelima na CG granici

BEOGRAD - Tokom vikenda doći će do povremene obustave saobraćaja u tunelima na granici sa Crnom Gorom, zbog radova na državnom putu, najavilo je Javno preduzeća Putevi Srbije.

Obustave saobraćaja će se odvijati u terminima od 9.30 do 12.30 sati, od 14.30 do 17.30 sati i od 22 do 3 sata. Alternativni pravac za sva vozila je put Prijepolje-Pljevlja-Mojkovac.

Saobraćaj će se odvijati prema postavljenoj saobraćajnoj signalizaciji i naizmeničnim propuštanjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << vozila pomoću semafora. Iz ovog preduzeća apeluju na učesnike u saobraćaju da obrate pažnju na postavljenu privremenu signalizaciju, prilagode brzinu kretanja postojećim uslovima i povedu računa o bezbednosti radnika.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Obustava saobraćaja u tunelima na granici

Izvor: Glas javnosti, 21.Apr.2012

BEOGRAD - Tokom vikenda doći će do povremene obustave saobraćaja u tunelima na granici sa Crnom Gorom, zbog radova na državnom putu, najavilo je Javno preduzeća Putevi Srbije. Obustave saobraćaja će se odvijati u terminima od 9.30 do 12.30 sati, od 14.30 do 17.30 sati i od 22 do 3 sata. Alternativni...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.