Obrt u slučaju smrti milijardera: Čuvari krivotvorili unose u zapisnike

Izvor: B92, 14.Avg.2019, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obrt u slučaju smrti milijardera: Čuvari krivotvorili unose u zapisnike

Njujork -- Osoba upoznata sa istragom smrti milijardera Džefrija Epstina izjavila je da se istragom došlo do podataka da su čuvari krivotvorili unose u zapisnike.

Oni su na taj način želeli da pokažu da su proveravali zatvorenike svakih pola sata, ali, navodi osoba bliska istrazi, oni to zapravo nisu činili.

Veruje se da se Epstin ubio u subotu rano ujutru u Kazneno-popravnom centru Metropoliten u Njujorku, gde je čekao suđenje za trgovinu ljudima i seksualno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zlostavljanje, preneo je AP.

Prema navodima osobe upoznate sa istragom, video-snimci nakon njegove smrti pokazali su da čuvari nikada nisu izvršili neke od provera koje su zabeležene u zapisniku.

Ministarstvo pravde saopštilo je juče da su dva čuvara koja su nadgledala Epstina poslata na privremeno odsustvo.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.