NOVI DETALJI SLUČAJA EPSTAJN: Čuvari nisu proveravali zatvorenike na svakih pola sata! Krivotvorili su zapisnike (VIDEO)

Izvor: Kurir, 14.Avg.2019, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI DETALJI SLUČAJA EPSTAJN: Čuvari nisu proveravali zatvorenike na svakih pola sata! Krivotvorili su zapisnike (VIDEO)

Osoba upoznata sa istragom smrti milijardera Džefrija Epstajna u saveznom zatvoru, izjavila je za danas za AP da se istragom došlo do podataka da su čuvari krivotvorili unose u zapisnike kako bi pokazali da proveravaju zatvorenike svakih pola sata, a da zapravo to nisu činili.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obrt u slučaju smrti milijardera: Čuvari krivotvorili unose u zapisnike

Izvor: B92, 14.Avg.2019

Njujork -- Osoba upoznata sa istragom smrti milijardera Džefrija Epstina izjavila je da se istragom došlo do podataka da su čuvari krivotvorili unose u zapisnike...Oni su na taj način želeli da pokažu da su proveravali zatvorenike svakih pola sata, ali, navodi osoba bliska istrazi, oni to zapravo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.