Obrazovanje i vaspitanje sjedinjeno kroz knjigu

Izvor: Danas, 25.Okt.2018, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obrazovanje i vaspitanje sjedinjeno kroz knjigu

Danas je ovde na delu i obrazovanje i vaspitanje, sjedinjeno kroz najlepši oblik knjigu. Vaspitanje putem poezije je vaspitanje za humani svet. Dečja poezija je najradikalniji oblik sučeljavanja humanističke sa tehničkom civilizacijom. Svet mašte suprotstavlja se svetu u kome vladaju mašine, brojevi i profit. Članak Obrazovanje i vaspitanje sjedinjeno kroz knjigu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Otvoren Školski dan na Međunarodnom sajmu knjiga.

Izvor: GradskiBiro.rs, 25.Okt.2018

BEOGRAD, 25. oktobra 2018. (MPNTR) – Pomoćnica ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Gabrijela Grujić otvorila je danas Školski dan na Međunarodnom sajmu knjiga.. „Ovde su na delu i obrazovanje i vaspitanje, sjedinjeni kroz najlepši oblik – knjigu“, rekla je Grujić i poručila...

Nastavak na GradskiBiro.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.