Obradović bi da bude veći Šešelj od Šešelja

Izvor: B92, 28.Jan.2020, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Obradović bi da bude veći Šešelj od Šešelja"

Beograd -- Boško Obradović se trudi da bude veći Šešelj od Šešelja, rekao je poslanik Demokratske stranke Radoslav Milojičić Kena.

On je tako reagovao na izjavu predsednika Dveri da ne vidi razlog da se izvini Dragoljubu Mićunoviću zbog uvreda, niti je to Demokratska stranka tražila od njega.

"To što Boško Obradović ne vidi razlog da se izvini Demokratskoj stranci i Dragoljubu Mićunoviću me ne iznenađuje, jer je to mentalni sklop Obradovića i čudi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << me kako nije u Srpskoj radikalnoj stranci kod Vojislava Šešelja, pošto se trudi da bude veći Šešelj od Šešelja", rekao je Milojičić za Tanjug.

On je dodao da ga, sa druge strane, ne čudi ni to što “zvanična Demokratska stranka” nije tražila da se Obradović izvini Mićunoviću.

"Zvanična Demokratska stranka i rukovodstvo Demokratske stranke je nažalost u sukobu i sa našom prošlošću i sa Mićunovićem i sa ljudima koji su utkali sebe u DS, a nažalost u sukobu su i sa našom budućnošću, odnosno sa omladinom koju su raspustili", rekao je Milojičić.

Zaključio je da ga, nažalost, ne čudi ni stav DS, kao ni stav Boška Obradovića.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.