"Obradović bi da bude veći Šešelj od Šešelja"

Boško Obradović se trudi da bude veći Šešelj od Šešelja, rekao je poslanik Demokratske stranke Radoslav Milojičić Kena.

Izvor: B92

Utorak, 28.01.2020.

16:05

Screenshot/O2

On je tako reagovao na izjavu predsednika Dveri da ne vidi razlog da se izvini Dragoljubu Mićunoviću zbog uvreda, niti je to Demokratska stranka tražila od njega.

"To što Boško Obradović ne vidi razlog da se izvini Demokratskoj stranci i Dragoljubu Mićunoviću me ne iznenađuje, jer je to mentalni sklop Obradovića i čudi me kako nije u Srpskoj radikalnoj stranci kod Vojislava Šešelja, pošto se trudi da bude veći Šešelj od Šešelja", rekao je Milojičić za Tanjug.

On je dodao da ga, sa druge strane, ne čudi ni to što “zvanična Demokratska stranka” nije tražila da se Obradović izvini Mićunoviću.

"Zvanična Demokratska stranka i rukovodstvo Demokratske stranke je nažalost u sukobu i sa našom prošlošću i sa Mićunovićem i sa ljudima koji su utkali sebe u DS, a nažalost u sukobu su i sa našom budućnošću, odnosno sa omladinom koju su raspustili", rekao je Milojičić.

Zaključio je da ga, nažalost, ne čudi ni stav DS, kao ni stav Boška Obradovića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: