Obradović: Kostić i ja smo odličnog zdravstvenog stanja i nastavljamo štrajk

Izvor: RTS, 16.Maj.2020, 14:36

Obradović: Kostić i ja smo odličnog zdravstvenog stanja i nastavljamo štrajk

Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je da su stranački kolega Ivan Kostić i on, koji su u štrajku glađu, dobrog zdravlja, nemaju tegoba i problema i nastavljaju svoj štrajk ili, kako oni nazivaju, "strogi post".
Boško Obradović je, na konferenciji za novinare >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ispred Skupštine Srbije, rekao da je lekarski tim sproveo u petak uveče i jutros prevetivne preglede, koji su pokazali da su Kostić i on odličnog zdravstvenog stanja.
Prema njegovim rečima, kolege poslanici Dragan Vesović i Marija Janjušević su danas i zvanično predali zahtev RTS-u da im se, kao poslanicima, omogući emisija u večernjem terminu u trajanju od 60 minuta kako bi mogli da objasne svoje zahteve.
Rekao je da je obavešten o protestu koji je najavljen za nedelju 17. maj u 17 sati.
"Mi nikoga nismo pozivali da ovde dođe, niti da nam se pridruži, ali ovaj protest ima smisla ako bude onakav kako su ga organizatori i najavili, uz poštovanje fizičkog distanciranja, bez vređanja i skandiranja bilo kome, već uz protest ćutanja", rekao je Obradović.
Rekao je da ga ne iznenađuje angažovanje Vojske u Šidu, navodeći da se "ostvaruju najave i analize Dveri o opasnosti nekontrolisanog ulaska migranata na teritoriju Srbije".

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Intervju Boška Obradovića za NIN pred TUČU I ŠTRAJK GLAĐU: Ako treba smenićemo ovu vlast na ulici, a onda sledi LUSTRACIJA

Izvor: Blic, 16.Maj.2020

Nastavićemo pobunu, ona će se preneti na ulice i neće stati dok ova vlast ne ode. Od početka pandemijska kriva zavisi isključivo od izbora, a vanredno stanje služi za nastavak predizborne kampanje drugim sredstvima. SzS nije novi DOS jer ne nameravamo da izostavimo lustraciju - rekao je u intervjuu...

Nastavak na Blic...

Dveri: Obradović i Kostić štrajkom gladju izborili dve male pobede

Izvor: Beta, 17.Maj.2020, 11:45

Dveri su ocenile danas da su predsednik i potpredsednik tog pokreta Boško Obradović i Ivan Kostić, koji štrajkuju gladju osam i šest dana ispred Skupštine Srbije, svojim štrajkom uspeli da izbore dve male pobede."Prva pobeda je potpuno zaustavljanje antikampanje vladajućeg režima obesmišljavanja...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.