Objavljena ekipa za Ledeno doba 4

Izvor: Crtaci.info, 09.Avg.2011, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Objavljena ekipa za "Ledeno doba 4"

Danas su Twentieth Century Fox Animation i Blue Sky Studios obelodanili ko će pozajmljivati glasove likovima u novom, četvrtom nastavku franšize "Ledeno doba", koji će nositi naziv "Ice Age: Continental Drift".



Ray Romano će ponovo pozajmljivati glas Meniju, rundavom mamutu i predvodniku vesele horde; Queen Latifah će i u ovom nastavku biti Eli Menijeva lepša polovina. Denis Leary se takođe vraća u ekipu kao glas tigra Dijega, dok će John Leguizamo ponovo oživeti lik čuvenog lenjivca, Sida. Seann William Scott i Josh Peck će takođe ponovo nastupiti u ulogama oposuma Kreša i Edija.

Kako porodica Ledenog doba neprestano raste, tako će se ovog puta stalnoj ekipi priključiti Jeremy Renner, koji je za uloge u filmovima "The Hurt Locker" i "The Town" nominovan za Oskara, a uskoro ćemo ga gledati u filmovima "Mission: Impossible - Ghost Protocol" i "The Bourne Legacy". Renner će igrati Gata, "majstora pučine", koji je rešen da Menija, Sida i Dijega vrbuje za svoju posadu. Wanda Sykes pozajmljuje glas Sidovoj baki, koja će našim herojima prouzrokovati sve moguće probleme. Aziz Ansari interpretira ulogu Skvinta, praistorijskog zeca koji smatra da je opasan tip. Glumica i pevačica Keke Palmer će pozajmljivati glas Menijevoj i Elinoj ćerci, dok će hip-hop zvezda Drake glumiti mladog mamuta koji je bacio oko na Menijevu i Elinu ćerku. Tu će biti i Jennifer Lopez kao Šira, tigrica koja će istopiti Dijegovo srce.

Među ostalim glumcima su i Heather Morris, Joy Behar, Nicki Minaj, Josh Gad, Alan Tudyk, Nick Frost, Kunal Nayyar, Alain Chabat i JB Smoove.

Naravno, Ledeno doba ne bi bilo Ledeno doba da nema čuvene veverice! Scrat se takođe vraća, a glas će mu pozajmiti Chris Wedge.

Da podsetimo, prvi deo "Ledenog doba", nazvan samo "Ice Age", pojavio se još 2002. godine, a naredne je bio nominovan za Oskara kao najbolji animirani film, dok je pored toga osvojio i bio nominovan za brojne prestižne nagrade.

Drugi deo, pod nazivom "Ice Age: The Meltdown", izašao je 4 godine kasnije, ali uprkos takođe brojnim nagradama je kod kritike postigao manji uspeh od svog prethodnika.

Treći deo filma, "Ice Age: The Dawn of the Dinosaur", imali smo prilike da gledamo još prošle godine i, iako veliki broj fanova nije razočaran, po nagradama i nominacijama se može reći da je ovo najmanje uspešan nastavak priče o ledenom dobu.

Uprkos tome, po reakcijama publike i zaradi, nastavci su dostigli, ako ne i prestigli prvi deo, što je retka pojava kad se radi o serijalima filmova.

Nastavak "Ice Age: Continental Drift" režiraju Steve Martino i Michael Thurmeier, a producenti su Lori Forte i John Donkin. Film se očekuje u bioskopima 13. jula 2012. u 3D tehnici.

Nastavak na Crtaci.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Crtaci.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Crtaci.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.