Bodibilder iz BiH ubio četvoro ljudi; Zločin prenosio uživo; Proglašena trodnevna žalost FOTO

Izvor: B92, 11.Avg.2023, 12:12

Bodibilder iz BiH ubio četvoro ljudi; Zločin prenosio uživo; Proglašena trodnevna žalost FOTO

Nermin Sulejmanović, bodibilder iz BiH, ubio je danas u krvavom piru tri osobe, a tri ranio, od kojih je jedna kasnije podlegla povredama.

Sulejmanović se, kako su preneli mediji, posle krvavog pira ubio.

Bodibilder je, inače jutros objavio uznemirujući video-snimak, u kojem, kako je tvrdio, ubija svoju suprugu.

Kako je za Klix.ba potvrđeno iz Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona, njihovi službenici dobili su dojavu o upotrebi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vatrenog oružja u Gradačcu. Takođe je potvrđeno iz Tužilaštva Tuzlanskog kantona, da su najmanje tri osobe ubijene. Takođe, ima nekoliko ranjenih.

Podsećanja radi, muškarac je na društvenoj mreži Instagram objavio video-snimak izuzetno uznemirujućeg sadržaja, navodeći gledaocima da će uživo videti ubistvo. Potom se na video-snimku vidi kako uzima pištolj i ispaljuje metak u čelo ženskoj osobi. Takođe, na video-snimku se može čuti i plač deteta koje se nalazilo u neposrednoj blizini.

Gledanje ovog video-snimka se ne preporučuje zbog izrazito uznemirujućeg sadržaja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.