Objavljen snimak pucnjave u kojoj su policajci izrešetali afroamerikanca

Izvor: Beta Video, 05.Jul.2022, 15:47

Objavljen snimak pucnjave u kojoj su policajci izrešetali afroamerikanca

Policija grada Akrona u američkoj državi Ohajo je u nedelju 3. jula objavila snimak s kamere na telu policajca koji prikazuje prošlonedeljno ubistvo afroameriknca Džejlanda Vokera na koga je više policajaca pucalo i usmtrilo ga. Video prilog agencije Sinhua. (UPOZORENJE: uznemirujući sadržaj)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Amerika i ubistvo Džejlanda Vokera: "Dosta smo umirali na ovakav način"

Izvor: B92, 05.Jul.2022

Afroamerikanca Džejlanda Vokera ubila je policija u američkoj državi Ohajo pošto su ga zaustavili u ritinskoj saobraćajnoj kontroli...Policijska uprava grada Akrona, u američkoj državi Ohajo, objavila je snimak potere na kojem se vidi da je na ubijenog Afroamerikanca Džejlanda Vokera ispaljeno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.