Objavila slike iz teretane! Seksi Džajina ćerka OVAKO vežba!

Izvor: Blic, 08.Avg.2014, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Objavila slike iz teretane! Seksi Džajina ćerka OVAKO vežba!

Instagram je postao nešto što svaka iole poznata ličnost prosto mora da ima. Takav je slučaj i sa Draganom Džajić, ćerkom najboljeg srpskog fudbalera 20. veka, Dragana Džajića.

Ona je prethodnih meseci pokazivala svoje fizičke kvalitete i time dobila status jedne od najzgodnijih devojaka na našoj javnoj sceni.

Ovoga puta otkrila je i tajnu svoje izvajane figure, objavivši fotografije iz teretane, preko, pogađate, Instagrama.

Dragana je do nedavno "harala" crnogorskim plažama, oduzimajući dah mnogim muškarcima svojom pojavom.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Objavila-slike-iz-teretane-Seksi-Dzajina-cerka-OVAKO-vezba

Izvor: medio.rs, 09.Avg.2014, 02:21

Instagram je postao nešto što svaka iole poznata ličnost prosto mora da ima. Takav je slučaj i sa Draganom Džajić, ćerkom najboljeg srpskog fudbalera 20. veka, Dragana Džajića...Ona je prethodnih meseci pokazivala svoje fizičke kvalitete i time dobila status jedne od najzgodnijih devojaka na...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.