Izvor: Telegraf.rs, 08.Avg.2014, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEKSI I RAZGIBANA: Ovako vežba Džajina ćerka (FOTO)

Ćerka Dragana Džajića obradovala svoje fanove novom svojom fotografijom

Foto: Instagram/dzajicdragana

Dragana Džajić ponovo je obradovala fanove novom svojom fotografijom. Ćerka fudbalske legende Dragana Džajića objavila je na Instagramu sliku na kojoj se vidi kako vežba.

Da podsetimo, Dragana je pre izvesnog vremena zaludela mnoge muškarce, kada je na Crnogorskom primorju pokazala svoju izazovnu liniju.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Objavila slike iz teretane! Seksi Džajina ćerka OVAKO vežba!

Izvor: Blic, 08.Avg.2014

Instagram je postao nešto što svaka iole poznata ličnost prosto mora da ima. Takav je slučaj i sa Draganom Džajić, ćerkom najboljeg srpskog fudbalera 20. veka, Dragana Džajića. ..Ona je prethodnih meseci pokazivala svoje fizičke kvalitete i time dobila status jedne od najzgodnijih devojaka...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.