Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Maj.2024, 13:32

Obezbeđenje sprečilo Ćutu da uđe u kabinet Vesića: Koga štitite, ovog što prodaje srpsku zemlju?

Predstavnici Ekološkog ustanka u podne su došli do Ministarstva građevinarstva po ugovor o zgradi Generalštaba koji je sa američkom kompanijom Afiniti potpisao ministar Goran Vesić, jer se oglušio o poziv tog pokreta da ga predoči javnosti. Vesić nije bio u zgradi, jer je, kako je preneo Aleksandar Jovanović Ćuta danas u Trstu, ali predstavnici pokreta nisu mogli ni do kabineta u kom se nalazi sekretar jer im obezbeđenje i policija nisu to dozvolili.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Jovanović - Ćuta (Ekološki ustanak): Vesić mora da pokaže ugovor o Generalštabu

Izvor: Beta Video, 24.Maj.2024

BEOGRAD - Lider Ekološkog ustanka Aleksandar Jovanović - Ćuta poručio je danas ministru građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Goranu Vesiću da će ``morati da pokaže`` ugovor o ``revitalizaciji`` bombardovanog kompleksa zgrada Generalštaba u centru Beograda. Posle konferencije za...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.