Obeležje braniteljima u N. Sadu - provokacija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Avg.2013, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obeležje braniteljima u N. Sadu - provokacija

Regionalne razlike isplivale su i na relaciji Udruženja ratnih veterana u regionu. Nakon što su predstavnici Novosadskog udruženja veterana ove godine prisustvovali parastosu žrtvama Oluje u hrvatskom Žirovcu kod Dvora na Uni, Udruženje hrvatskih branitelja iz Koprivice osetilo je potrebu za reciprocitetom. Njihov zahtev da im se u Novom Sadu omogući postavljanje spomen ploče poginulim hrvatskim braniteljima i civilima stigao je u Gradsku kuću, a gradonačelnik, Miloš Vučević, odgovoriće im sledeće nedelje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VUČEVIĆ: Hrvati nas provociraju!

Izvor: Telegraf.rs, 14.Avg.2013, 14:05

- Nadam se da sve ovo nije samo provokacija, ali često izgelda kao da neko namerno želi da digne tenzije u Vojvodini - rekao je gradonačelnik Novog Sada komentarišući inicijativu "Udruženja hrvatskih branitelja" da se u tom gradu podigne spomenik žrtvama hrvatskog "domovinskog rata"

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.