OZLOGLAŠENA BRAĆA ĆULUM! Uhapšeni zbog UBISTVA BIZNISMENA, juri ih CELA EVROPA - a drugar im je OGNJEN VRANJEŠ (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2019, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OZLOGLAŠENA BRAĆA ĆULUM! Uhapšeni zbog UBISTVA BIZNISMENA, juri ih CELA EVROPA - a drugar im je OGNJEN VRANJEŠ (FOTO)

Oni su na čelu bajkerske organizacije "Junajted tribjuns", koju je nemačka tajna služba proglasila za državnu opasnost, a u Evropi su proglašeni za treću najveću opasnost po bezbednost.

Policija Unsko-sanskog kantona (USK) u utorak je uhapsila braću Armina i Nermina Ćuluma iz Sanskog Mosta jer se dovode u vezu s ubistvom Slaviše Krunića, biznismena iz Banjaluke.

Inače, Armin Ćulum zvani Boki poznat je policijskim agencijama širom Evrope, kao i njegov brat >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nermin.

⚪️⚖️⚫️

Објава коју дели Nermin Culum (@culumnermin) дана 21. Дец 2018. у 2:35 PST

Ova grupa se, prema pisanjima brojnih evropskih medija, bavi raznim kriminalnim poslovima. Državna agencija za istrage i zaštitu 2014. pretresla je kuću Armina Ćuluma u okviru međunarodne policijske akcije "Ezel", koju je sprovodilo 900 policajaca na području BiH, Austrije i Nemačke.

Tada je razbijena kriminalna grupa koja se bavila trgovinom ljudima i prostitucijom.

💪🏼SNAGA UTF💪🏼

Објава коју дели Ognjen Vranjes (@ognjen_vranjes) дана 7. Јун 2016. у 8:19 PDT

"Junajted tribjuns" deluje u Austriji i Švajcarskoj, a njihovi direktni konkurenti su grupe "Hels ejndžels" i "Bandidos".

Inače, poznati fudbaler Ognjen Vranješ, bivši reprezentativac BiH, nedavno je objavio fotografiju na Instagramu s Nerminom Ćulumom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.