OVO U ŽIVOTU NISAM DOŽIVEO Strašno upozorenje Vučića: Leto će brzo proći, a onda nas čeka najteže vreme još od Drugog svetskog rata

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2022, 14:05

"OVO U ŽIVOTU NISAM DOŽIVEO" Strašno upozorenje Vučića: Leto će brzo proći, a onda nas čeka najteže vreme još od Drugog svetskog rata

Predsednik Aleksandar Vučič nakon sastanka sa patrijarhom Porfirijem izneo veliko upozorenje.

On je rekao da je razgovarao sa više svetskih lidera u prethodnim danima, dodaje da mnogi predviđaju teže stanje nego pre i u toku Drugog svetskog rata.

- Što se nas tiče, mi vršimo sve pripreme kako bi uradili sve što možemo. Dodatno se angažujemo i oko svega što se dešava oko Kosova i Metohije - rekao je Vučić.

Ističe da će po pitanju Kosova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << biti sve teže sačuvati interese, kao i da će pritisci biti sve žešći.

Mi smo jedina zemlja u Evropi koja nije uvela nikakve sankcije Rusiji, i nalazimo se pod ogromnim pritiskom koji možemo da čujemo svakodnevno.

Kako kaže, obaveštavaće ovek o svim odlukama, kao i da će one biti u skladu sa najvišim interesima građana Srbije. Ističe da će gotovo po svaku cenu da se trudi da se sačuva mir.

- Moramo da sačuvamo i naše moralne vrednosti, u skladu sa našim odgovornostima. Ono što mogu da kažem, ja ovo u svom životu nisam video. Nisam ni sanjao da ću videti, ni da ću doživeti - rekao je Vučić.

On je rekao da je razgovarao sa više svetskih lidera u prethodnim danima, dodaje da mnogi predviđaju teže stanje nego pre i u toku Drugog svetskog rata.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.