OVO SU POGINULA BRAĆA IZ SRBOBRANA! Porodica očajna nakon stravične TRAGEDIJE: Lepi naši, počivajte u miru

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 14:14

OVO SU POGINULA BRAĆA IZ SRBOBRANA! Porodica očajna nakon stravične TRAGEDIJE: "Lepi naši, počivajte u miru"

Tuga u Srbobranu...

Dva rođena brata (38) i (31) iz okoline Srbobrana poginuli su juče u stavičnoj saobraćajnoj nesreći kada su iz za sada nepoznatog razloga izgubili kontrolu nad motorom i direktno se zakucali u automobil.

Nesreća se podsetimo, dogodila juče oko 15 sati na lokalnom putu od Srbobrana ka Drljanu u trenutku kada je jedan od braće upravljao motorom, dok je drugi momak bio njegov putnik. Istraga će utvrditi kako je došlo do nesreće sa smrtnim ishodom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u kojoj je povređen i vozač automobila koji se sudario sa motorom.

Otišli da se provozaju u smrt, lepi naši, počivajte u miru - piše u jednom komentaru ispred crne profilne fotografije jednog od članova porodice.

Bliža rodbina i prijatelji još juče su počeli da objavljuju crne profilne fotogrfaije u znak žalosti za Darkom i Aleksandrom.

Uviđaj je juče trajao satima, a ta deonica puta je neko vreme bila zatvorena za saobraćaj. Tela su prevezena na odbukciju koja će utvrditi kako i kada je nastupila smrt. Inače, vozač automobila je povređen i transportovan je u bolnicu, a pre toga vatrogasci su morali da seku lim kako bi ga izvadili iz auta.

Srbija Danas/Kurir

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.