OVO NIJE NORMALNO! POČELI SU DA LEPE ZUJALICE ČAK I OVDE: Trgovci su počeli da ih skrivaju i na najbizarnijim mestima (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2024, 18:17

OVO NIJE NORMALNO! POČELI SU DA LEPE ZUJALICE ČAK I OVDE: Trgovci su počeli da ih skrivaju i na najbizarnijim mestima (FOTO)

Samo je još hleb ostao bez zujalica.

Zbog svakodnevnih i sve većih krađa u srpskim marketima pojedini trgovci su počeli da stavljaju zujalice čak i na unutrašnjost omota tako da se ne primete odmah.

Na društvenoj mreži X pojavila se objava sa fotografijom čokolade na čijem unutrašnjem delu omota stoji zujalica.

- Stavljaju sakrivenu zujalicu na čokoladu - navodi se u objavi ispod koje su se nizali komentari korisnika:

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Užas, ja sam išla na onu kasu samouslužnu, otkucala sve, platila i na izlazu zapištim. Javim se kasirki a ona meni kaže: "čokolada" i razmagnetiše - navodi se u prvom komentaru, dok u drugom stoji:

- Kradu ljudi. Kradu po parfimerijama, po pijacama, po marketima.

Međutim, zujalice na sve veći broj proizvoda razbesneo je pojedine građane koji su naveli da samo čekaju kada će ih staviti i na hleb.

- Pitanje je dana kada će i na hleb - navodi se u jednom od komentara.

Uglavnom su svi saglasni da su krađe česte.

- Uđu momci i samo potrpaju u trenerke i majce, viđam svako malo. Neki dan ušla u butik zazujalo kao ludo i to zbog knjige od nekoliko stotina dinara u tašni Juče zujalica na farbi za kosu. Užasno - glasi jedan od komentara.

Jedna žena je napisala i da se baš ove čokolade dosta kradu.

- Videla sam u marketu muškarca kako četiri takve čokolade od 200 grama stavlja u pojas pantalona. Zatim je uzeo veknu hleba koju je platio na kasi i otišao. Starija žena uzima prašak za pecivo i sravlja u džep od bunde. Ko zna koliki takvih operiše po marketima.

Neki potrošači su dodali i da trgovci zujalice stavljaju i na delikatesu, kafi, žvakama, šamponima...

Izvor: Srbija Danas/Kurir/M.A.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.