OVO MI JE SLOMILO SRCE, organizovala sam rođendan ćerki, pozvala 27 dece, a NIJE SE POJAVIO NIKO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2022, 19:55

"OVO MI JE SLOMILO SRCE, organizovala sam rođendan ćerki, pozvala 27 dece, a NIJE SE POJAVIO NIKO!"

Ljudi su brzo izrazili empatiju u komentarima.

Jedna majka iz Sjedinjenih Država, Brijana Strong, nije žalila novca, truda i vremena da svojoj ćerki Ejveri priredi treći rođendan kakav zaslužuje. Iznajmila je igraonicu, naručila pice i kupila tortu, ali kada se niko od 27 dece koliko ih je pozvala na rođendan nije pojavio, ostala je slomljena.

Na TikToku je podelila video, u kojem je pokazala svoju ćerku kako jede komad pice dok sama sedi za stolom, pa je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << napisala opis: "Pozvali smo 27 dece na Ejverin treći rođendan. Nijedan njen prijatelj se nije pojavio".

Nakon što je kutiju od pice bacila u kantu, dodala je: "Uzalud potrošen novac i vreme. Ovo je slomilo moje srce. Doslovno ću otići kući i grliti svoju devojčicu".

- Ovo je pravilo u mojoj kući: ako smo pozvani, idemo! I bilo je mesta gde smo se jedini pojavili, tužno je što se to događa, žao mi je”, “Ovo mi se dogodilo na 16. rođendan, nisam pokušavala više dok nisam napunila 26, kad se ponovilo. Sad imam 39 godina i sama sebi priredim dan u banji - glasili su neki od komentara.

Brijana je dodala da je mislila kako će biti dovoljno dece na rođendanu, ali se situacija promenila u zadnjem trenutku.

- Događaj je bio objavljen i na Fejsbuku. Sedam porodica je reklo da dolazi, a tri su to jutro promenile mišljenje, ostali se nisu ni pojavili - otkrila je ona u jednom od komentara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.